“Dilema”, game show nën moderimin e Eno Popit, sjell për publikun emocione të mëdha dhe marrëveshje financiare nga ato që nuk ndodhin shpesh në jetët tona. Një ndër formatet më spektakolare, në ekranin e Top Channel.

Ne po të kërkojmë!
Fitues mund të jesh edhe ti!
Apliko tani!

Shumë mundësi, përballë teje dhe fatit tënd! Mund të luash duke besuar në marrëveshjen më të mirë me bankierin tonë. Dilema do të vijë me ethet e milionave, jo vetëm për protagonistin e lojës dhe familjarët e tij, por edhe për shikuesit nga ekrani, që nën lëkurën e konkurrentit, do të jenë me dilemat e këtij formati.

APLIKO TANI!

Pjesa 1
Pjesa 2
VAZHDO APLIKIMIN
Pjesa 1
Pjesa 2
Ktheu
Top Channel 2020