Një nga formatet më të suksesshëm në zhanërin “reality” në të gjithë botën! Një show, që ndërthur garën, tensionin, pasionin dhe gatimin! Nje program që do të përcjell emocione të mëdha, jo vetëm tek konkurentët, por edhe tek i gjithë publiku.

Hell’s Kitchen numëron në Amerikë 17 sezone të suksesshme! Vjen së shpejti në Top Channel! Cfarë ndodh në kuzhinën e shefit, kur ne shkojmë në një restorant. Përtej, shijes, delikatesës dhe emocionit që marrim nga të shijuarit të një recete me 5 yje, ka shumë mund, përgatitje, tension, kujdes dhe përkushtim.

Dëshironi dhe ju të bëheni pjesë e programit si konkurrentë, për të avancuar në fushën e gastronomisë, por jo vetëm. Me protagonist shefin më të mirë në vend Renato Mekolli. Kjo është mundësia jote. Apliko tani!

Kontakt: +355 69 70 80 500

APLIKO TANI!

Top Channel 2018