Mundësi Punësimi

Shofer

Kompania Top Channel ofron mundesine e punesimit ne pozicionin Shofer

Aplikuesi duhet te plotesoje keto kritere:

 

 • Te kete perfunduar arsimin e mesem.
 • Te kete patente te klasit C.
 • Te kete eksperience pune ne kete fushe.
 • Te jete i komunikueshem dhe i gatshem te punoje ne grup.

 

CV bashke me fotografine bashkangjitur ju mund t’i dergoni ne adresen [email protected]. Vetem aplikuesit te cilet do te perzgjidhen per interviste, do te lajmerohen nepermjet rrugeve te kontaktit.

Aplikimet jane te hapura deri ne daten 15.08.2017.

APLIKO TANI

Administrator Rrjeti

Top Channel kerkon te punesoje personel IT per pozicionin Administrator Rrjeti.

Kerkesat e pergjithshme:

 • Te jete i diplomuar ne nje nga deget: Informatike, Inxhinieri , Matematike.
 • Te kene mbi 2 vjet eksperience pune ne pozicionin perkates.

 

Kerkesat Specifike:

 • Njohuri te mira dhe eksperience ne fushen rrjeteve kompjuterike.
 • Njohuri shume te mira te protokollit TCP/IP.
 • Njohuri te shume te mira te Windows OS dhe Linux.
 • Njohuri e komponenteve hardware.

 

Dokumentacioni i kerkuar:

 • CV.
 • Diploma + lista e notave.
 • Referenca nga punet e meparshme.
 • Certifikata dhe vertetime te tjera jane nje plus.

Te interesuarit te dergojne dokumentacionin ne adresen [email protected].

APLIKO TANI