TË GJITHË PËR NJË - Aplikimi i konkurentëve


Freskoni të gjitha njohuritë tuaja dhe aplikoni në quiz show-n më të ri në Top Channel

Ku të gjithë, gjithnjë fitojnë!

Cdo të martë, 20:50 në Top Channel: TE GJITHË PËR NJË