Fiks Fare Velina


Keni talentin dhe aftësinë për të kërcyer? Keni besimin dhe dëshirën të prekni ëndrrën tuaj?

Atëherë, bëhuni dhe ju pjese e audicionit në përzgjedhjen e kërcimtareve të programit Fiks Fare.


Fotot duhet të jenë profile të qarta, në format PNG ose JPG, dhe jo më shumë se 2MB secila.