Për herë të parë në “Shiko Kush LUAN” jepet mundësia për të gjithë ju që keni një talent në zhanëra të veçantë. Kudo ku ju na ndiqni brenda dhe jashtë Shqipërisë, ejani të luajmë sëbashku në “Shiko kush LUAN” me Luana Vjollcën.

Dërgoni në [email protected] emrin tuaj, numrin e telefonit, si dhe përshkruani se çfarë mund të realizoni.

Stafi i “Shiko kush LUAN” do t’ju kontaktojë për detajet.

Top Channel 2018