30 persona singëll, me një qëllim të vetëm!

Të gjejnë një partner!

"Take Me Out Albania", programi dating më i sukseshëm në botë, me shikueshmëri rekord në më shumë se 30 shtete.

Nëse po kërkon princin e kaltër ose vajzën e ëndrrave, dashurinë me shikim të parë, aventurën televizive

"Take Me Out Albania" është mundësia juaj!

Nëse po kërkon dashurinë, ti mund ta gjesh atë në prime time në Top Channel. Eja edhe ti në programin më argëtues, aty ku notat e humorit nuk kanë masë dhe kupidi i dashurisë është në dorën tënde.

Ju jeni në kërkim të dashurisë dhe ne jemi në kërkim të personazheve më interesante për t'i kthyer në figurat më të dashura televizive.

"Take Me Out Albania"

Dashuri, Famë, Sukses.

Kontakt: [email protected]

Apliko tani !

Top Channel 2020