Talent Show në kërkim të Gazetarëve, Prezantuesve, si dhe këtë sezon shtohet dhe kategoria e Interpretuesve në zhanre të ndryshme.

Top Talent rikthehet në ekranin e Top Channel në një format ndryshe në sezonin e dytë.

Doni të jeni ju gazetari, prezantuesi i ardhshëm në Top Channel, apo të jeni fitues si Intepretuesi më i veçantë ?

Pasion ,Emocion, Sfidë, Spektakël…

Top Talent një format i veçantë dhe unik, ku grupmosha të ndryshme, ambiciozë e të talentuar sfidojnë veten përpara jurisë dhe publikut.

Dëshironi dhe ju të bëheni pjesë e Top Talent si konkurrentë? Apliko tani!

Aplikimet janë të hapura deri në datë 20 shkurt 2019.

Për detaje na kontaktoni direkt në adresën : [email protected]

APLIKO TANI!

Top Channel 2019