“Për’Puthesh” ti me Inën? Po me Antonetën? A do të të zgjedh ty mes shumë të tjerëve?

Eja në “E diell”, në rubrikën ku vajza vendoset përballë djemve, për të njohur më specialin prej tyre!

Së shpejti në show-n e së dielës në Top Channel, vjen një program I dedikuar tërësisht marrëdhënieve vajzë dhe djal.

Takime romatike, debate mbi tema të zjarrta, roli I gruas në çift, etj.

Kë do të zgjedhë ajo në fund prej kandidatëve që do të bëhen pjesë e programit?

APLIKO TANI!

Top Channel 2020