APLIKONI PER NJE “DADO VIP”

“Vip Dado” formati më i ri në Top Channel.

Çdo familje që kërkon për 1 ditë një dado vip, emisioni do i’a mundësojë që për fëmijën ose fëmijët e tyre të kujdeset një personazh i famshëm.

Mosha e fëmijëve 1,5 vjeç-deri 10 vjeç.

Emisioni nis në muajin Tetor çdo të dielë në Top Channel, brenda programit “E Diellë”.

Aplikimet mund të bëhen brenda dhe jashtë shqipërisë.

APLIKO TANI!

Top Channel 2022