Ti je e fortë, e guximshmshe dhe TI mund t’ia dalësh! “MAMA SINGLE” ti mundesh, dhe këtë mund ta tregosh më së miri në programin më të ri në “E Diell”; “Mama Single” ju pret të realizoni ëndrrat dhe dëshirat tuaja; aplikoni tani!

Top Channel 2024