Sipërmarrësit e Diasporës

Seri dokumentarësh me sipërmarrësit dhe profesionistët e suksesshëm shqiptar në diasporë.

Sfidat në rrugën e ndërtimit të biznesit, idetë, dhe projektet konkrete të bashkëpunimit me vendlindjen. Histori personale nga jeta e shqiptarëve të suksesshëm kudo në botë.

Email: [email protected]
Kontakt : +355684030528

Top Channel televizioni që bashkon të gjithë shqiptarët!

APLIKO TANI!

Top Channel 2023