Yjet Shqiptarë të Diasporës

“Yjet Shqiptarë të Diasporës” është një talent show i cili do të realizohet në disa qytete në Europë, e më gjerë, me të rinjtë shqiptar, ose origjinë shqiptare që jetojnë në diasporë.

Konkurrentët e këtij talent show do të jenë në kategoritë:
Kërcim/ Interpretim/ Performues/ Muzikantë/ Këngëtarë si edhe në arte të tjera.

Show do të xhirohet në disa qytete të Europës, si edhe në USA ku jetojnë shqiptarët. Konkurrentët fillimisht do të aplikojnë duke regjistruar të dhënat e tyre, si edhe duhet të dërgojnë një video 60 sekonda duke interpretuar në zhanerin që do të aplikojnë.

Mosha e aplikuesëve 14 vjeç - 30 vjeç.

Aplikimet janë të hapura për Diasporën, Kosovën, Maqedoninë e Veriut, Malin e Zi.

PËR PROBLEME TEKNIKE KONTAKTONI:
[email protected]

Kujdes! Lutemi të plotësoni saktë formularin.
Të dhënat me * janë të detyrueshme.

Ngarkoni videon e performancës tuaj në Google Drive, Dropbox, iCloud Drive apo platforma të tjera dhe vendosni linkun më poshtë. Video nuk duhet të jetë më shumë se 60 sekonda.